Diplomantka Ariela Abraham prejela Pomursko raziskovalno nagrado 2018


25. maja 2018 je v Murski Soboti potekala 16. slavnostna podelitev pomurskih raziskovalnih nalog, ki jih podeljuje Pomurska izobraževalna fundacija (PIF). Med nagrajenci za leto 2017 je tudi diplomantka Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem Ariela Abraham.

Strokovna komisijo, ki so jo sestavljali člani Pomurske akademske znanstvene unije (PAZU), je za leto 2017 nagradila pet raziskovalnih nalog mladih Prekmurcev, in sicer za najboljše raziskovalno delo aplikativnega pomena, s področja družboslovja in humanistike ter naravoslovja in tehnike. Nagrado za najboljše delo s področja družboslovja in humanistike je prejela Ariela Abraham, ki je na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem zelo uspešno zaključila magistrski študij druge stopnje Inkluzivna pedagogika. Nagrado je prejela za magistrsko delo z naslovom Pozitivni dejavniki uporabe pravljice pri otrocih s posebnimi potrebami, ki jo je napisala pod mentorstvom doc. dr. Aksinje Kermauner in doc. dr. Barbare Baloh.   

Nagrada poleg materialne vrednosti nagrajencem predstavlja tudi veliko moralno spodbudo in jim zagotavlja ugled tako v domači regiji kot širše.

Več informacij 
Vir fotografij: Pomurec.com in Ariela Abraham
 
nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino