Prijava na študijski program za izpopolnjevanje

Datum: dne 11.09.2020

Kraj: Koper

Dogodek:

 

Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta za študijsko leto 2020/2021 razpisuje študijski programi za izpopolnjevanje Pedagoško-andragoško izobraževanje, ki se bo izvajal na sedežu fakultete v Kopru ter v primeru zadostnega števila prijavljeni tudi na dislociranih enotah v Novi Gorici in Slovenskih Konjicah.

Opis programa in razpis za vpis si lahko ogledate tukaj.


PRIJAVA
Za vpis v študijske programe za izpopolnjevanje je potrebno izpolniti in oddati elektronsko prijavo, ki je dosegljiva na naslednji povezavi: https://vis.upr.si/pef/razpis_vnos_0_PAI.asp#.

Kandidati morajo do vključno 11. septembra 2020 pravilno izpolnjeno prijavo za vpis natisniti, preveriti, morebitne napake ročno popraviti (poleg ročnih popravkov se morajo podpisati) in jo podpisano poslati na naslov UP PEF, Cankarjeva ulica 5, 6000 Koper, s pripisom "Prijava za vpis v študijski program IZP".

Kandidati, ki so zaposleni na področju vzgoje in izobraževanja, se morajo prijaviti tudi preko spletne aplikacije KATIS, in sicer na povezavi https://lim3.mss.edus.si/katis/Uvodna.aspx. Kandidata prijavi ravnatelj (s pomočjo certifikata, ki ga je prejel s strani ministrstva).

KONTAKT
Kandidati lahko več informacij o študijskih programih za izpopolnjevanje dobijo tudi osebno v Službi za izobraževanje UP PEF ali na tel. št. 05 61 17 686 vsak dan od 9. do 12. ure ter preko e-pošte na e-naslovu lucka.gregoricbolje@pef.upr.si.


VEČ INFOMRACIJ

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino