Akademija za poslovni protokol Ksenije Benedetti


V  Ljubljani, v Hotelu Slon bo od 17. januarja do 4. aprila 2019 v sodelovanju s Pedagoško fakulteto Univerze na Primorskem v okviru Centra za vseživljenjsko učenje potekala Akademija za poslovni protokol Ksenije Benedetti.

Akademija za poslovni protokol

_________________________________________________________________________

Program petdesetih ur, sestavljen na podlagi najvišjih strokovnih in izobraževalnih standardov, odprtega in temeljitega prenosa znanja in izkušenj ter interaktivnega dela.

Trimesečni program predavanj in praktičnih delavnic, ob četrtkih od 16. do 19. ure v Hotelu Slon v Ljubljani, s pričetkom 17. januarja 2019. Rok prijave in plačila je 5. januar 2019.

Šolanje je namenjeno vsem, katerih profesionalno delo vključuje zahtevne oblike poslovnega komuniciranja, zaposlenim v podjetjih, v ministrstvih in organih v sestavi, uradih, upravah, agencijah, občinah, javnih zavodih. Tistim, ki v poslovnih stikih na različne načine nastopajo v imenu podjetja, vodilnim in vodstvenim delavcem in delavkam, tržnikom, vodjem podjetij in organizacijskih enot, zaposlenim v prodaji in marketingu, odgovornim za organizacijo in izvedbo dogodkov, zaposlenim v hotelih in turističnih objektih, obrtnikom in obrtnicam, podjetnikom in podjetnicam, poslovnim sekretarjem in sekretarkam, javnim uslužbencem in uslužbenkam, kandidatom in kandidatkam za vstop v lokalno ali državno politiko. In vsem, ki želijo s teorijo in prakso osvojiti protokolarna pravila in pravila primernega in učinkovitega komuniciranja.

Predavanja in vaje izvaja Ksenija Benedetti, nekdanja dolgoletna šefinja Protokola Republike Slovenije, ki ima osemnajstletne izkušnje na področju protokola tako doma kot v tujini. Sodelovali bodo tudi:
- Vlado Sekirnik,
- Boris Cavazza,
- Elen Batista Štander,
- Slavko Bobovnik.

_________________________________________________________________________

Program, termini, cenik in prijava: https://protokol.si/akademija-za-poslovni-protokol/.

_________________________________________________________________________

Podpornik Akademije za poslovni protokol je Gospodarska zbornica Slovenije.

 

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino