Nov termin: Akademija za poslovni protokol Ksenije Benedetti

V  Ljubljani, v Hotelu Slon bo od 26. septembra do 12. decembra 2019 v sodelovanju s Pedagoško fakulteto Univerze na Primorskem v okviru Centra za vseživljenjsko učenje potekala Akademija za poslovni protokol Ksenije Benedetti.

 _________________________________________________________________________

Program petdesetih ur, sestavljen na podlagi najvišjih strokovnih in izobraževalnih standardov, odprtega in temeljitega prenosa znanja in izkušenj ter interaktivnega dela.

Trimesečni program predavanj in praktičnih delavnic, enkrat na teden, od 16. do 19. ure v Hotelu Slon v Ljubljani, s pričetkom 26. septembra 2019. Rok prijave in plačila je 1. junij 2019.

Šolanje je namenjeno vsem, katerih profesionalno delo vključuje zahtevne oblike poslovnega komuniciranja, zaposlenim v podjetjih, v ministrstvih in organih v sestavi, uradih, upravah, agencijah, občinah, javnih zavodih. Tistim, ki v poslovnih stikih na različne načine nastopajo v imenu podjetja, vodilnim in vodstvenim delavcem in delavkam, tržnikom, vodjem podjetij in organizacijskih enot, zaposlenim v prodaji in marketingu, odgovornim za organizacijo in izvedbo dogodkov, zaposlenim v hotelih in turističnih objektih, obrtnikom in obrtnicam, podjetnikom in podjetnicam, poslovnim sekretarjem in sekretarkam, javnim uslužbencem in uslužbenkam, kandidatom in kandidatkam za vstop v lokalno ali državno politiko. In vsem, ki želijo s teorijo in prakso osvojiti protokolarna pravila in pravila primernega in učinkovitega komuniciranja.

Predavanja in vaje izvaja Ksenija Benedetti, nekdanja dolgoletna šefinja Protokola Republike Slovenije, ki ima osemnajstletne izkušnje na področju protokola tako doma kot v tujini. Sodelovali bodo tudi:
- Slavko Bobovnik,
- dr. Janez Bogata,
- Lea Pisani,
- Vlado Sekirnik,
- Igor Šimac in
- Elen Batista Štander.

_________________________________________________________________________

Program, termini, cenik in prijava: https://protokol.si/akademija-za-poslovni-protokol/.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino