Karierni dan na UP PEF

UP Pedagoška fakulteta in Karierni center UP organizirata Karierni dan za študente in diplomante:
• omogočena bo izmenjava informacij in mreženje,
• predstavljene bodo kompetence, ki jih zasledujejo delodajalci,
• v živo bodo potekali hitri razgovori z delodajalci in
• omogočeno bo fotografiranje za CV.  

Karierni dan na UP PEF bo potekal v ponedeljek, 27. maja 2019, s pričetkom ob 13. uri. Izpolnjeno prijavnico za karierni dan je potrebno oddati do petka, 24. maja 2019, preko povezave https://www.1ka.si/a/212548.

_________________________________________________________________________

Za vse, ki se želite na hitrih zmenkih dobro predstaviti, ste vabljeni na delavnico ''Moj najboljši CV'', ki jo bo 6. maja 2019 ob 14.30 v predavalnici FM3 (pritličje UP PEF, Cankarjeva 5, Koper) izvedel dr. Dejan Hozjan, koordinator magistrskega študijskega programa Izobraževanje odraslih in razvoj kariere. Lahko se tudi oglasite na Kariernem centru UP na Čevljarski 27 v Kopru, kjer vam bomo pomagali izdelati sodoben CV.

Opis delavnice:
Vsak se prej ali slej sooči z dilemo, kako se ustrezno predstaviti bodočemu delodajalcu in napisati kvalitetno prijavo na razpisano delovno mesto. Kljub odličnim ocenam in številnim kompetencam, ki ste jih pridobili v času študija, vam le-to ne zagotavlja uspeha na razpisu, če se ne znate ustrezno predstaviti.  Zato vam želimo z delavnico pokazati način pisanja prijave in življenjepisa ter napake, ki se pri tem najpogosteje pojavljajo. Ker je namen delavnice pridobivanje čim več neposrednih izkušenj, lahko na delavnico prinesete tudi vašo prijavo ali življenjepis.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino