Razpis na 1. mednarodni video natečaj CGU

datum: 09.03.2012

kategorija: Obvestila za študente

 

Razpis za udeležbo na 1. mednarodnem video natečaju CGU (CGU 1st INTERNATIONAL VIDEO CONTEST)

Univerza na Primorskem v okviru združenja Compostela Group of Universities (CGU) sodeluje na

1. mednarodnem video natečaju CGU - CGU 1st International Video Contest.


Na tekmovanju sodelujejo univerze, ki so članice združenja Compostela Group of Universities (CGU). Gre za neprofitno mednarodno združenje, katerega cilj je krepitev sodelovanja institucij na področju visokega šolstva. V združenje je včlanjenih več kot 70 univerz iz 26 držav.


Vsaka sodelujoča univerza mora najprej objaviti INTERNI RAZPIS, zmagovalec le-tega pa se kot predstavnik domače univerze uvrsti na tekmovanje CGU 1st International Video Contest. Skladno s tem

UNIVERZA NA PRIMORSKEM OBJAVLJA RAZPIS ZA UDELEŽBO NA 1. MEDNARODNEM VIDEO NATEČAJU CGU (CGU 1st INTERNATIONAL VIDEO CONTEST)

 • Kdo se lahko prijavi?

Vsak/a študent/ka Univerze na Primorskem, ki želi na kreativen način v svojstvenem video-posnetku predstaviti Univerzo na Primorskem in združenje Compostela Group of Universities.

 • Predmet razpisa:

Video-posnetek, ki predstavlja Univerzo na Primorskem in združenje Compostela Group of Universities.

 Pogoji oz. značilnosti video-posnetka:

• vsebina: predstavitev Univerze na Primorskem;

• tehnični pogoji: uporaba katerekoli snemalne naprave (mobilni telefon, video-kamera idr.), ki omogoča naknadno urejanje posnetka;

• trajanje posnetka: največ 1 minuta in 30 sekund;

• avtorske pravice (copyright): prepovedana je uporaba neavtorske glasbe in posnetkov;

• jezik: v kolikor video ni v angleškem jeziku, mora vsebovati podnapise v angleškem jeziku (v nasprotnem primeru je to lahko razlog za izločitev);

• skozi celoten video-posnetek morata biti vidna znak (logo) UP in znak (logo) združenja Compostela Group - CGU (to se lahko izvede tako, da sta skozi ves video-posnetek znaka vidna v enem kotu zaslona ali pa na drug ustrezen način (npr. na majicah posameznikov, ki jih prikazuje video-posnetek); znak UP je objavljen na www.upr.si, pri čemer opozarjamo, da ga lahko uporabite izključno za namen tega razpisa, znak CGU pa je objavljen na: www.gcompostela.org/images/logos/cgulogo.jpg);

• v kolikor je avtorjev video-posnetka več, morajo izmed sebe imenovati predstavnika oziroma navesti glavnega avtorja. Posameznik se lahko na razpis prijavi le z enim posnetkom!Več informacij o 1. mednarodnem video natečaju CGU - CGU 1st International Video Contest lahko najdete v prilogah.

• Izbor: Izbor prejetih video-posnetkov bo opravila imenovana komisija in razglasila zmagovalca. Zmagovalni video-posnetek se bo neposredno uvrstil na 1. mednarodni video natečaj CGU - CGU 1st International Video Contest, ki bo potekal v juniju 2012 in katerega zmagovalec bo predstavljen septembra 2012 na Generalni skupščini CGU na Finskem, ko bo zmagovalcu podeljen certifikat s strani uveljavljenega strokovnjaka s področja medijev. Zmagovalni video bo objavljen prek različnih digitalnih platform CGU, zmagovalni video RAZPISA UNIVERZE NA PRIMORSKEM ZA UDELEŽBO NA 1. MEDNARODNEM VIDEO NATEČAJU CGU (CGU 1st INTERNATIONAL VIDEO CONTEST) pa bo objavljen na spletni strani UP.

 • Rok prijave: Komisija bo upoštevala video-posnetke, ki jih bomo na Univerzi na Primorskem prejeli do petka, 30.3.2012.

 Video-posnetke na DVD-ju ali USB ključu skupaj z izpolnjeno prijavnico (uporabite obrazec v prilogi) pošljite na naslov:

Univerza na Primorskem
Sektor za mednarodno sodelovanje UP – s pripisom: RAZPIS UP ZA UDELEŽBO NA CGU 1st INTERNATIONAL VIDEO CONTEST
Titov trg 4
6000 Koper

Zgrabi priložnost! Naj bo TVOJ video NOV predstavitveni VIDEO UNIVERZE NA PRIMORSKEM!

Prijavnica

Letak CGU 1st International Video Contest

CGU 1st International Video Contest: Terms and Conditions
 

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino