Spletna anketa "Odnos do znanja v družbi znanja"

datum: 03.04.2012

kategorija: Obvestila za študente


Spoštovani študenti in študentke!  

Pedagoški inštitut izvaja raziskovalni projekt »Odnos do znanja v družbi znanja«, ki ga financirata Javna agencija za raziskovalno dejavnost RS in Ministrstvo za šolstvo RS. Namen raziskave je ugotoviti kakšen odnos do znanja imajo mladi v sodobni družbi, ki jo pogosto imenujemo družba znanja. V sodobni družbi se na deklarativni ravni znanju pripisuje veliko vrednost in veliko pozornosti, zato nas zanima, ali je znanje vrednota tudi pri mladih.  

V želji, da bi pridobili čim kvalitetnejše podatke in rezultate raziskave, smo se odločili vabilo za sodelovanje v raziskavi posredovati študentom vseh treh javnih univerz, Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru in Univerze na Primorskem. Zelo bomo veseli, če se odzovete našemu povabilu in izpolnite spletno anketo. Zagotavljamo vam, da bodo vaši odgovori anonimni in jih bomo uporabili zgolj v raziskovalne namene.  

Izpolnjevanje ankete vam bo vzelo približno 15-20 minut časa.  

Do ankete Odnos do znanja dostopate s klikom na spodnjo povezavo:  
Odnos do znanja IZP  

Prosimo vas, da to vabilo posredujete tudi svojim sošolcem, prijateljem in znancem, ki so še vključeni v izobraževalni proces na univerzi (na I., II. ali III. stopnji študijskih programov).  

Zahvaljujemo se vam za vaš čas in trud in vas lepo pozdravljamo!  

Dr. Alenka Gril
Vodja projekta  

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino