Sodelujte na festivalu HISTeRIA

datum: 04.06.2012

kategorija: Obvestila za študente


Študentje, študentke, pedagogi ali kreativni ljudje, ki imate radi otroke ter združevanje praktičnega in kreativnega!

Iščemo prostovoljce za mednarodni dogodek festival HISTeRIA, ki se bo odvijal od
2. do 14. julija v Gračišču pri Kopru.
Tam bo prek 200 umetnikov iz celega sveta in iz zelo različnih umetniških in praktičnih vod soustvarjalo pravljični gozd "Cantalone". Ta bo sestavljen iz več kot 20 vizualno predelanih prizorišč, ki bodo tematsko zavita v temo "Časovni stroj". Pridružite se avstralskim pripovedovalcem, švedskim godcem, ruskim klovnom ali češkim lutkarjem. Združite prijetno s koristnim - pomagajte nam soustvariti to neponovljivo srečanje, pridružite se prostovoljcem festivala HISTeRIA.

Gozdni vrtec je sila zabavna stvar, saj se boste predvsem vključevali v dejavnosti umetnikov, obiskovali boste tudi živali v gozdu (osliček, koze, kure), pomagali prebarvati kakšen lampijon ali pa iz kanel postavljali hišice ... Skratka – mali se bodo učili od večjih umetnikov, pri čemer boste sodelovali tudi sami prostovoljci. Hodili boste od gozdnega moža, ki gradi kolo, k delavnicam, na katerih se ustvarja iz papirja, od muzikantov k plesalcem in cirkusantom ... In tako tudi sami pobližje spoznavali te zanimive ljudi.

Za čas PRED FESTIVALOM iščemo dve osebi v času od 9.00 do 13.00 ter dve osebi v času od 16:00 do 19:00.
Vsak večer bo potekal bogat program, saj bodo udeleženci delavnic predstavljali svoje predstave, potekali bodo plesni večeri ob živi glasbi ali pa zanimiva predavanja, srečanja ...

V času FESTIVALA HISTeRIA, pa potrebujemo prostovoljce za varstvo otrok ca. štiri osebe v času  od 10.00 do 19:00. Obiskovali boste lutkovne in druge predstave, delavnice in raziskovali gozd zanimivosti, saj bo v tem času potekal bogat otroški program.

Vsak prostovoljec dobi hrano, spanje in vstopnico na festival HISTeRIA.

Razpošljite ta poziv ali pa vključite še svoje brate, sestre, strice in tete ... Praktičnih rok nikoli ne manjka, pri nas pa je dela (zdravega seveda) v izobilju. Prav vsak se lahko vključi.

Pozdrav in kmalu na videnje!

Ekipa festivala HISTeRIA

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino