Štipendijski sklad UP

datum: 07.09.2012

kategorija: Obvestila za študente

 

Štipendijski sklad Univerze na Primorskem razpisuje štipendije za najboljše študente  

Koper, 6. september 2012 – Univerza na Primorskem (UP) z današnjim dnem razpisuje javni poziv k vključitvi študentov v Štipendijski sklad UP, iz katerega je bilo že četrto leto zapored podeljenih skupaj 142 štipendij.

Štipendijski sklad UP temelji na partnerstvu med UP, občinami in gospodarstvom. Namenjen je nagrajevanju in spodbujanju najboljših študentov UP, ponudbi teh študentov delodajalcem še v času študijskega procesa in zagotavljanju možnosti za zaposlitev teh študentov, takoj ko zaključijo s študijem.

Vanj so na osnovi javnega poziva vključeni le najboljši študenti UP, o čemer odloča Upravni odbor Štipendijskega sklada UP. Cilj sklada je vzpodbuditi študente UP k čim boljšim študijskim uspehom.

Prav tako so k javnemu pozivu povabljeni tudi dijaki, ki bodo za svoj nadaljnji študij izbrali Univerzo na Primorskem. Bodoči in sedanji študenti UP se lahko na razpis prijavijo vse do 10. oktobra 2012 do 16. ure

Vloge se vložijo na način, da se oddajo po pošti ali osebno na sedežu UP (tajništvo, 2. nadstropje,  Titov trg 4, 6000 Koper) vsak delovni dan med 8. in 16. uro.
 
Dodatne informacije so na voljo na telefonski številki (05) 611-7500 ali e-pošti pravna.sluzba@upr.si,  vsak delovni dan med 8. in 15. uro, do poteka roka za oddajo vloge.

Celotno besedilo javnega poziva z obrazci za prijavo je dostopno na spletni strani Univerze na Primorskem preko naslednje povezave, več >>.

Preberite tudi sorodne novice:

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino