Dobrodelna prireditev "Pravi glas, da je špas"

datum: 07.11.2012

kategorija: Obvestila za študente


Študenti 3. letnika, UP Fakultete za turisti
čne študije - Turistice    

Vas vabimo na dobrodelno prireditev zbiranja sredstev za dekorativne dodatke k oblačilom za Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem z naslovom »Pravi glas, da je špas«,
ki bo v torek, 20. novembra 2012, z začetkom ob 19. uri, na OŠ Koper.

Petje, zabava, humor in dobrodelnost bodo rdeča nit prireditve, za katero smo se odločili in jo bomo organizirali v okviru predmeta Management prireditev, pod mentorstvom izr. prof. dr. Tadeje Jere Lazanski.

Prireditev je namenjena predvsem sprostitvi in zabavi s smehom za katerega bodo poskrbeli znani igralec in humorist Matjaž Javšnik ter »lokalna« humorista Bruno in Giordano. Za pevski nastop bodo poskrbeli s številnimi nagradami nagrajeni člani Akademskega pevskega zbora UP pod vodstvom dirigenta g. Ambroža Čopija.  

CENA: 5 EUR (za zaposlene in študente UP, katere so na voljo v tajništvu ter na ŠOUP postaji)  

Izkupiček dobrodelne prireditve bo v celoti namenjen nakupu dekorativnih dodatkov k oblačilom Akademskemu pevskemu zboru Univerze na Primorskem. Vsi nastopajoči so se odrekli honorarju.  

Za uspešno izvedeno prireditev sta potrebna dober program in odlični gostje. Mi smo za odličen program poskrbeli, vi poskrbite za obisk.  

Vljudno vabljeni, da si s smehom in dobrim vzdušjem polepšamo večer!    

Študenti 3. letnika programa Management turističnih destinacij
Izr. prof. dr. Tadeja Jere Lazanski
Miha Lesjak, mag.turiz  

Za dodatne informacije:
Študentka Ana Pribac
pribac.ana4@gmail.com

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino