Informativni dan za prijavo na razpis Leonardo da Vinci – mobilnost diplomantov iMOBILE

datum: 04.04.2013

kategorija: Obvestila za študente


Informativni dan za prijavo na razpis Leonardo da Vinci – mobilnost diplomantov iMOBILE
    

Karierni center Univerze na Primorskem v sodelovanju s podjetjem Virtualis d.o.o. vabi na Informativni dan za prijavo na razpis Leonardo da Vinci – mobilnost diplomantov iMOBILE.

Projekt je namenjen mladim, ki so zaključili formalno izobraževanje in si pred vstopom na trg dela želijo pridobiti mednarodne delovne izkušnje.  

Informativni dan bo v četrtek, 11.4.2013 ob 17. uri v osrednjem prostoru ŠOUP, Pristaniška ulica 3 v Kopru.

Prijave zbiramo na naslovu: leonardo@kcup.siin telefonski številki 030 696 228.  

O projektu:
Udeleženci projekta bodo v času usposabljanja pridobili potrebne praktične izkušnje, se naučili ali izpopolnili znanje tujega jezika, predvsem pa bodo pridobili pomembne osebnostne izkušnje: prilagodljivost, komunikativnost, timsko in samostojno delo, osebna odgovornost in sposobnost delovanja v drugačnem kulturnem okolju. Po zaključku usposabljanja bodo udeleženci pridobili nekaj potrebnih delovnih izkušenj, predvsem pa osebno motivacijo in potrebno samozavest za iskanje zaposlitve.  

Pri izvedbi projekta smo se povezali s 5 tujimi partnerji, s pomočjo katerih bomo udeležencem projekta omogočili usposabljanje v Italiji, Nemčiji, Španiji in Veliki Britaniji s S. Irsko.

Usposabljanja v trajanju od 8 do 12 tednov bodo potekala od februarja 2013 do aprila 2014. Predvideno število udeležencev projekta je 21.

Razpis in prijavnico za kandidate dobite tukaj.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino