Foto natečaj - Evropa skozi moj objektiv

datum: 14.06.2013

kategorija: Obvestila za študente


V Sloveniji je bilo v zadnjih 7 letih z evropskimi sredstvi sofinanciranih že več kot 4000 projektov! Jih poznate? Morda se vsak dan sprehodite mimo kakšnega. Zakaj ga ne bi ujeli v svoj objektiv in za nagrado preživeli vikend v Wellness Parku Laško. Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo vas vabi k sodelovanju Facebook foto natečaja »Evropa skozi moj objektiv«, ki je podaljšan do 1 . 9. 2013.

K foto natečaju pristopite tako, da do 1. 9. 2013 svoje fotografije pošljete na elektronski naslov: obvescanje-tp.mgrt@gov.si.

Fotografije morajo biti vezane na tematiko evropskih sredstev, torej morajo prikazovati projekte izvedene v Sloveniji in financirane iz enega od skladov – Evropski sklad za regionalni razvoj, Kohezijski sklad ali Evropski socialni sklad. Ob fotografiji pripišite, za kateri projekt gre ter lokacijo, kjer je bila fotografija posneta, skupaj s svojimi kontaktnimi podatki: ime in priimek, elektronski naslov in telefonska številka. Vsak lahko pošlje največ 5 fotografij za posamezen projekt. Število različnih projektov na udeleženca ni omejeno. Velikost fotografij naj ne presega 15MB. Foto natečaj bo potekal v dveh fazah.
Prva faza bo vključevala zbiranje fotografij in bo potekala do 1. 9. 2013.
Druga faza, glasovanje, pa bo potekala predvidoma septembra 2013.

Glasovanje se bo izvedlo v obliki zbiranja všečkov na https://www.facebook.com/EUSkladi.

Po preteku glasovalnega obdobja bo fotografija z največ všečki prejela glavno nagrado, podeljenih pa bo še 10 praktičnih nagrad za naslednjih 10 fotografij po številu všečkov.
Glavna nagrada za zmagovalca z največ všečki je Vikend paket v Wellness Parku Laško za 2 osebi (polpenzion). Podrobneje o nagradni igri in pogojih sodelovanja: http://www.eu-skladi.si/za-medije/novice-in-sporocila-za-javnost/aktualne-novice-o-evropskih-skladih/foto-nateaj-2013-evropa-skozi-moj-objektiv-1#c1=News%20Item&c1=novica 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino