Kitajščina na UP, 你好 in drugi jeziki CJUP

datum: 27.09.2013

kategorija: Obvestila za študente

 

Center za jezike UP (CJUP) vabi na brezplačne predstavitve tečajev, ki bodo potekale med 2. in 11. oktobrom 2013 v prostorih UP FHŠ (Titov trg 5, Koper). Urnik tečajev, elektronska prijavnica in cenik so dostopni na spletni strani CJUP. Za študente Univerze na Primorskem je udeležba na tečaju brezplačna.

Po uspešno zaključenem lanskoletnem tečaju, ki ga je obiskovalo 25 študentov, Center za jezike UP ponovno razpisuje Kitajski jezik in Poslovni kitajski jezik na začetni ravni v okviru zunanje izbirnosti za vse študente UP.

Ali ste vedeli, da:

-          kitajsko govori več kot 1 milijarda ljudi, kar je 1/5 svetovnega prebivalstva,

-          kitajščina je drugi najpogostejši jezik na internetu,

-          leta 2005 se je kitajščine kot drugi ali tuj jezik učilo več kot 30 milijonov ljudi,

-          je kitajščina v slovenskih osnovnih šolah že ponujena kot izbirni predmet?

Dobro je poznati svetovne trende in se pripraviti na nove izzive prihodnosti! Izboljšajte svoje možnosti poslovnega uspeha, naučite se govoriti KITAJSKO!

Ne spreglejte!

Študentom UP, ki bodo letos obiskovali predmet Kitajski jezik ali Poslovni kitajski jezik, bodo ponujene štipendije za udeležbo na enomesečni poletni šoli kitajskega jezika in poslovnih priložnosti v Shanghai-ju.

Izvedba

Tečaj se prične 10. oktobra 2013 in bo potekal enkrat tedensko ob četrtkih od 15:00 – 17:25 ure v prostorih Fakultete za humanistične študije, Titov trg 5, Koper.

Vpis

Vpisi v tečaj kitajskega jezika že potekajo. Prijavite se lahko po mailu na tina.cok@fhs.upr.si ali po spletni prijavnici na CJUP.

Učenje jezika kot zunanjega izbirnega predmeta velja 6KT in po pravilniku o notranji izbirnosti med članicami NI PLAČLJIV!

Več na Facebook strani Center za jezike UP 

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino