Čista desetka

datum: 09.10.2013

kategorija: Obvestila za študente

Dragi študenti!

ŠOUP in UŠZP na Rektorjev dan, predavanj prost dan, 16. oktobra 2013 med 8. in 16. uro v Areni Bonifika prirejata tradicionalno Jesensko Čisto desetko. Zastopaj barve svoje fakultete, pomeri se v kateri izmed desetih disciplin in postani del tradicije Univerze na Primorskem.  

Discipline tokratne Jesenske Čiste desetke so: košarka; odbojka; futsal; namizni tenis, keglanje; kalčeto (namizni nogomet); briškola; twister; pikado; štafeta v pretakanju bevande.

Za vse udeležence bo poskrbljeno za hrano in pijačo.   Med prireditvijo nas bo zabaval DJ. Ves čas pa bo potekal spremljevalni program aerobike, zumbe, HIITburna, Fly-boxa in fitnesa. Najaktivnejše pa čakajo tudi lepe nagrade.  

Za imetnike rdeče kartice Zdrava Zabava je udeležba na dogodku brezplačna. Za vse študente neimetnike redeče kartice ZZ znaša udeležba na dogodku 5 EUR, ki jih namenjamo socialno ogroženim študentom Univerze na Primorskem.  

Prijave zbiramo na Info točki ŠOUP Koper (Gortanov trg 15, Kopr). Registracija prijavljenih bo potekala na kraju dogodka od med 8. in 9. uro.  

INFO: info@uszp.si , 051 692 100, FB  

Prireditev sofinancira Mestna občina Koper.  

Lep športen pozdrav,
Študentska organizacija Univerze na Primorskem

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino