Mednarodna študentska organizacija AIESEC vabi

datum: 03.01.2014

kategorija: Obvestila za študente

 

Največja mednarodna študentska organizacija AIESEC vabi študente k prijavi na praktična usposabljanja ali prostovoljna dela v tujini.

AIESEC je globalna, nepolitična, neodvisna, izobraževalna ter neprofitna organizacija, vodena s strani študentov in mladih diplomantov. Je največja mednarodna študentska organizacija, ki omogoča mladim, da odkrijejo in razvijejo svoj vodstveni potencial za pozitiven učinek na družbo.

AIESEC študentom ponuja več različnih izkušenj v tujini. Prva in najpomembnejša dejavnost organizacije so profesionalne prakse, s katerimi lahko že med študijem pridobiš praktični vpogled v delo v mednarodnem okolju. Na voljo so prakse s področja managementa, ekonomije in informacijskih tehnologij ter  trajajo najmanj 6 in največ 36 mesecev.

Z AIESECom se lahko udeležiš tudi prostovoljnih del na projektih, ki imajo pozitiven učinek na razvoj družbe, omogočajo seznanitev z globalnimi problemi in odkrivanje rešitev za le-te. Skupaj z udeleženci iz ostalih držav lahko pripomoreš k večji izobraženosti v tretjih državah, k ekološki ozaveščenosti,…  Prostovoljno delo v tujini traja najmanj 6 in največ 18 tednov.

Poleg zgoraj omenjenih izmenjav pa se lahko udeležiš tudi izmenjave v AIESEC-ovi entiteti v tujini, in tako razviješ in nadgradiš svoj vodstveni potencial z vodenjem mednarodnega team-a na področju izmenjav, kadrovanja, financ ali komunikacij.

Če si želiš novih izzivov, novih izkušenj v tujini, prijateljstev širom po svetu, neskončno novih možnosti za odkrivanje sveta in neprecenljivih kompetenc v svojem življenjepisu ne odlašaj in se prijavi na  http://bit.ly/workabroad_prijava , prijave zbiramo samo še do 4. 1. 2013

Več informacij na spletni strani: www.aiesec.si, facebook.com/aieseckoper ali pa piši na: andreja.babic@aiesec.net

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino