Pohod in zaključni piknik za študente UP PEF

datum: 05.05.2014

kategorija: Obvestila za študente


Študentski svet UP PEF vabi študente UP PEF v torek, 20. maja 2014, vse študente UP PEF na zanimivo in pestro popoldne, ki se bo zaključilo v poznih jutranjih urah.

1. Ob 12. 30 se dobimo pred »Oli burgerjem«, kjer nas bo avtobus zapeljal do Sečoveljskih solin. Tam bo organiziran kratek dvourni pohod po solinah.

2. Po pohodu se bomo z avtobusom odpeljali do Sv. Katarine (več informacij najdete na - http://www.sportnipark.com/ ), kjer bomo nadaljevali z zaključnim UP PEF piknikom. Na samem pikniku bodo organizirane različne Majske igre, poleg tega pa bo poskrbljeno tudi za glasbo, hrano in pijačo. V primeru lepega vremena bo možna postavitev lastnega šotora z doplačilom 5€ (dopišite ob prijavi).

3. Za študente, ki se pohoda ne bodo udeležili se bo po morebitnem povpraševanju organiziralo dodaten prevoz avtobusa na relaciji Koper – Ankaran. Ker je število mest OMEJENO, predlagam da se čim prej prijavite!!


Pridite, čaka vas nepozabno popoldne!!!

Prijava:
- Prijave zbiramo do 13. maja 2014 preko e-naslovov: katarina.kurincic94@gmail.com ali matjaz.pozek@gmail.com.
- Na e-naslov morate poslati vaše IME, PRIIMEK in DATUM ROJSTVA. V primeru, da se odločite za šotorjenje pa nama dodatno željo dopišite.

Več informacij:
www.facebook.com/events/509198689181577/?source=3&source_newsfeed_story_type=regular&fref=nf

Pohod in zaključni piknik UP PEF 2014

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino