Aktivno je zdravo!

datum: 10.05.2014

kategorija: Obvestila za študente


Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) letos prireja že 10. Zdravi maj, ki bo potekal med 10. in 21. majem 2014 na različnih lokacijah po Kopru ter v njegovi neposredni bližini.

Uvod v aktivnosti projekta bo zaznamovala tradicionalna Zdrava ŠOUP tržnica, ki bo potekala 10. maja med 15. in 20. uro v Taverni in na Carpacciovem trgu v Kopru. Več informacij o Zdravi ŠOUP tržnici je dostopnih TUKAJ.

Vse do 21. maja bodo sledile različne aktivnosti, športne vadbe in delavnice, s katerimi bodo udeležence aktivno spodbujali k zdravemu načinu življenja. Več informacij in program projekta Zdravi maj najdete TUKAJ.

"Deseti Zdravi maj smo še dodatno nadgradili z različnimi in aktualnimi športnimi aktivnostmi ter zanimivimi delavnicami in ostalimi družabno-zabavnimi prireditvami. Letošnji projekt vsebuje humanitarno noto, saj 20. maja prirejamo dobrodelni tek na koprski Bonifiki, kjer bomo zbirali sredstva za socialno ogrožene študente Univerze na Primorskem. Vabim vas, da se nam pridružite. Prepričana sem, da bo v pestrem programu vsak našel kaj zase, " sporoča Nastja Slokar, sekretarka za socialo in študentsko problematiko ŠOUP.

Vabljeni!

Projekt je finančno podprla Mestna Občina Koper. Medijski partner je Radio Capris. Partnerji projekta:

  • Primorsko svetovalno središče Koper,
  • Univerzitetna športna zveza Primorske,
  • Študentski svet UP Fakultete za management,
  • Restavracija Labirint,
  • KZ Agraria Koper.
nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino