Dnevi odprtih glav

datum: 16.07.2014

kategorija: Obvestila za študente


Bi želeli letošnje poletje preživeti drugače? Ob morju, na Obali, boste lahko spoznali najboljše Slov.I.K.-­‐ove predavatelje in najaktualnejše teme; obiskali boste naravne in kulturne znamenitosti Istre, spoznali Slov.I.K.-­‐ov program 2014-­‐2015, se družili, zabavali in ... potapljali!

Nastanitev: v apartmajih (3*) naselja Salinera oz. v sobah hotela (3*) v Strunjanu

Delavnice in predavanja: delavnice s Slov.I.K.-­‐ovimi predavatelji (uvod v leto 2014-­‐2015)

Druge dejavnosti: obisk naravnih in kulturnih znamenitosti Istre; možnost »poskusnega potopa« s popolno potapljaško opremo Druženje: večerja v istrski konobi Protokol (J): podelitev diplom letošnjim Slov.I.K.-­‐ovim diplomantom!

Komu je program namenjen? Bodočim, sedanjim in bivšim študentom, dijakom >18, članom UO, predavateljem, predstavnikom članic konzorcija, poslovnim partnerjem Slov.I.K-­‐a.

Kje in kdaj bo program potekal? Predavanja in delavnice bodo v seminarski sobi naselja Salinera. Program se začne v petek popoldne (ob 16.30) in se zaključi v soboto popoldne (pribl. ob 17.30).

Kotizacija: -­‐ dijaki, študenti, alumni: 75,00 € + DDV (nastanitev v apartmaju); -­‐ ostali: 150,00 € + DDV (nastanitev v hotelu).

Cena vključuje: nastanitev v apartmajih ali v hotelu, predavanja in delavnice po programu, ogled izbrane krajinske znamenitosti, večerjo na dan petka, malico/prigrizek na dan sobote.

Cena ne vključuje: zajtrka za goste apartmajev (v apartmajih je kuhinja, sestavine pa si morate prinesti s sabo; gostje apartmajev lahko zajtrkujejo v hotelu proti doplačilu 7,00€), prevozov, poskusnega potopa (doplačilo pribl. 35,00€).

Prijave: izpolnjeno prijavnico, ki jo dobite na spletni strani www.slovik.org, pošljite najkasneje do 26. 7. 2014 na naslov info@slovik.org.

Informacije: za dodatna pojasnila vam je na razpolago naš e-­‐nabiralnik info@slovik.org.  

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino