Karierni center UP

datum: 07.10.2014

kategorija: Obvestila za študente

 

Obveščamo vas, da so prenovljene strani kariernega centra objavljene na povezavi http://www.kariernicenter.upr.si. Da bi vam olajšali načrtovanje vaše poklicne kariere in pot do želenega cilja na vaši karierni poti, vas vabimo k ogledu novih vsebin. V kratkem se boste lahko na portalu tudi registrirali in sodelovali v Karierni borzi.

Preko portala se lahko naročite tudi na novičke in spletni bilten Karierko, med novostmi in obvestili, pa si lahko preberete o prihajajočih dogodkih.

Ponujamo vam tudi brezplačno karierno svetovanje, ki poteka v prostorih Kariernega centra – službe za vseživljenjsko karierno orientacijo, na Ferrarski 8, v Kopru, in sicer vsak torek in četrtek. Svetovanja so dodatno organizirana enkrat mesečno tudi na:

UP Fakulteti za turistične študije - Turistica: druga sreda v mesecu, in sicer med 9 in 12 uro, UP Fakulteti za vede o zdravju: druga sreda v mesecu, in sicer med 13 in 16 uro.

Na svetovanje se najavite pri karierni svetovalki na: kariernicenter@upr.si ali po telefonu na št.: 05/ 611 76 33 oziroma  05/ 611 76 32.

Spremljate nas lahko tudi na FB: https://sl-si.facebook.com/ustvarikariero.

Načrtujte svojo karierno pot že danes!

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino