Rektorjev dan in brucovanje

datum: 09.10.2014

kategorija: Obvestila za študente


Na Rektorjev dan športna zabava in brucovanje!

Leto je naokoli, prvi študijski dnevi bodo kmalu za vami, pred nami pa največji športno-zabavni dogodek, tradicionalna JESENSKA ČISTA DESETKA! Univerzitetna športna zveza Primorska in Študentska organizacija Univerze na Primorskem na Rektorjev dan pripravljata tradicionalno, že 17. Čisto desetko ter Brucovanje.

Postanite del tradicije v sredo, 15.10.2014, v prenovljeni Areni Bonifika. Čaka vas 10 iger v katerih se boste pomerili in zastopali barve svoje fakultete. Za vse udeležence bo poskrbljeno za hrano in pijačo. Med prireditvijo se bomo zabavali skupaj z DJem. Ves čas pa bo potekal spremljevalni program aerobike, zumbe, HIITburna, fitnesa in še in še! Za najbolj pridne pa tudi nagrade!

Cista desetka

Discipline: košarka, odbojka, futsal, namizni tenis, keglanje, kalčeto (namizni nogomet), briškola, twister, pikado, štafeta v pretakanju bevande.

Koliko: Za imetnike rdeče kartice Zdrava Zabava je udeležba na dogodku brezplačna. Za vse študente neimetnike redeče kartice ZZ znaša udeležba na dogodku 5 EUR, ki jih namenjamo socialno ogroženim študentom (Študentski sklad).

Prijave: Info točka ŠOUP Koper. Predprijave se bodo pobirale na sedežu ŠOUP-a od 30.09.2014 do 14.10.2014. Prijavnico lahko izpolniš vnaprej TUKAJ.

Opomba: registracija prijavljenih bo potekala od 8. do 9. ure na kraju dogodka

Info: info@uszp.si , 051 692 100, spremljaj dogodek na Facebooku!

 

V večernih urah pa se spet dobimo in ga zažuramo na BRUCOVANJU 2014!

ŠOUP& Disco Planet Koper pripravljata:

- dogajanje na velikem odru in na največji terasi v Kopru,
- študentski cenik pijač,
- študentske cene bowling stez,
- izbor naj brucke in bruca,
- animacija,
- bogate nagrade,
- in še veliko, veliko več!

Nastopajo:
VANILLAZ,
ROBERT G. ROY,
SPACE SOLDIERS,
SECRET ANGELS & THE LIQUIDATOR,
LED ROBOT. 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino