Vabilo k sodelovanju študentov pri izvajanju delavnic

datum: 22.10.2014

kategorija: Obvestila za študente


Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta in Zavod za izobraževanje Koper vabita študentke in študente na predstavitev projekta »DA NE BO V DRUŽBI ZNANJA ZNANJE MRTVO!«, ki bo potekalo v soboto,  25. oktobra 2014, ob 10. uri v Hotelu Arija na Debelem Rtiču. Svojo prisotnost na predstavitvi prijavite preko e-naslova nastja.cotic@pef.upr.siV kolikor vam navedeni termin ne ustreza, lahko prosite za novega.

Študentki, ki se boste udeležili izobraževanja in boste izvajali delavnice, boste za opravljeno delo prejeli plačilo preko študentske napotnice! 

Projekt združuje različne strokovnake, ki bodo interdisciplarno raziskali Ankaranski polotok, in sicer bo raziskava zajela področja botanike, morske biologije, geologije, krajinske arhitekture, likovne umetnosti, ribištva … Glavni cilj projekta je širjenje tega znanja med mladostnike in otroke v obliki delavnic. V drugi fazi bodo strokovnjaki z asistenti izobraževali mlade vzgojitelje, ki skrbijo za otroke na Debelem rtiču in drugje. Njihova naloga je, da otrokom popestrijo počitnice na Ankaranskem polotoku in otroka obogatijo.

Časovnica:

  • Izobraževanje mentorjev (september-oktober 2014),
  • Prenost znanja na otroke (november-december 2014),
  • Zaključek izdelave tiskanih vodnikov (december 2014),
  • Nadgradnja in impementacija (v letu 2015).
nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino