Predstavitev projekta in vabilo k sodelovanju

datum: 17.11.2014

kategorija: Obvestila za študente


Vsem zainteresiranim študentom javljamo, da bo izobraževanje za projekt "Da v družbi znanja, znanje ne bo mrtvo" potekalo v petek, 21. novembra 2014, ob 15.30 na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem v predavalnici P5.

 

V prvem delu predavanja bo Miha Hotujec, koordinator in asistenti v projektu, predstavil projekt. V drugem delu bo  pedagoginja Kralj Doroteja imela delavnico, kjer bo dopolnila cilje projekta: Krepitev socialnega kapitala - modna muha ali pot razvoja.

 

Projekt združuje različne strokovnjake, ki bodo interdisciplarno raziskali Ankaranski polotok, in sicer bo raziskava zajela področja botanike, morske biologije, geologije, krajinske arhitekture, likovne umetnosti, ribištva … Glavni cilj projekta je širjenje tega znanja med mladostnike in otroke v obliki delavnic. V drugi fazi bodo strokovnjaki z asistenti izobraževali mlade vzgojitelje, ki skrbijo za otroke na Debelem rtiču in drugje. Njihova naloga je, da otrokom popestrijo počitnice na Ankaranskem polotoku in otroka obogatijo.

Na izobraževanje se prijavite na: nastja.cotic@pef.upr.si

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino