Karierni dan na UP FTŠ-Turistici

datum: 26.02.2015

kategorija: Obvestila za študente


Univerza na Primorskem v sodelovanju z UIP Univerzitetnim razvojnim centrom in inkubatorjem Primorske, organizira v okviru projekta UP Univerzitetni karierni center (UP UKC) Karierni dan.

Na Kariernem dnevu bo omogočena izmenjava informacij o možnostih zaposlitve in drugih oblik sodelovanja, sledilo bo mreženje in povezovanje študentov s potencialnimi delodajalci. Z nami bodo delodajalci s področja turizma in osebnih storitev, družbenih, poslovnih in upravnih ved, in sicer: LifeClass Portorož – Istrabenz Turizem d.d., Turistična organizacija Koper, Hoteli Bernardin d.d., Turistično združenje Portorož GIZ, Kempinski Palace Portorož ter TOP Line d.o.o. in drugi delodajalci. Udeleženci lahko na Kariernem dnevu opravite zaposlitveni razgovor z gostujočimi delodajalci. V kolikor potrebujete pomoč, se lahko predhodno posvetujete z nami pri pripravi svoje osebne predstavitve in na razgovor.

Kdaj? V sredo, 4. 3. 2015, s pričetkom ob 12. uri
Kje? Na UP FTŠ - Turistici, Obala 11a, Portorož, velika predavalnica v pritličju

Načrtujte svojo karierno pot že danes in spoznajte potencialne delodajalce! PRIDRUŽITE SE NAM! Prijave zbiramo do torka, 3. 3. 2015, na e-naslov: andrej@uip.si. Več informacij o univerzitetnem kariernem centru najdete na: www.kariernicenter.upr.si. Na karierno svetovanje se lahko naročite po e-pošti: kariernicenter@upr.si ali po tel. na: +386 5 611 76 33.

Program
Prijavnica

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino