Arheologija za vse - sodelovanje pri projektu

datum: 12.04.2015

kategorija: Obvestila za študente


Si želite novih znanj in delovnih izkušenj?
Bi želeli študijsko prakso opraviti nekoliko drugače, ob morju, v rimski vili?

UP PEF sodeluje pri projektu AS - Arheologija za vse, in sicer na področju omogočanja dostopnosti Arheološkega parka Simonov zaliv v Izoli vsem zainteresiranim, tudi otrokom in osebam s posebnimi potrebami.

Vabimo vas, da se kot prostovoljci priključite k projektu. Izobraževalni seminar za prostovoljce bo potekal 24. 4. 2015 od 9.30 dalje v predavalnici Maestral 2 in 3 na UP FHŠ (Titov trg 5, Koper). Na seminarju boste izvedeli, kako bo potekalo delo prostovoljcev, predstavili vam bodo zgodovino rimske vile v Simonovem zalivu in posebnosti dela v arheološkem parku ter delo z obiskovalci s posebnimi potrebami.

Na seminar se lahko prijavite do 15. 4. 2015 na elektronski naslov ivana.pintaric@zrs.upr.si. Udeležba na seminarju je brezplačna, prostovoljno delo v arheološkem parku pa lahko izkoristite za priznavanje študijske prakse.

Za več informacij glede prakse se lahko študenti UP PEF obrnete na dr. Aksinjo Kermauner (aksinja.kermauner@pef.upr.si) in dr. Vanjo Riccarda Kiswarday (vanjariccarda.kiswarday@pef.upr.si).

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino