Humanitarna akcija zbiranja šolskih potrebščin

datum: 10.06.2015

kategorija: Obvestila za študente


Prostovoljci ŠOUP, ki delujejo v okrviru projekta PreProstoVoljni, v sodelovanju z Zavodom Krog v mesecu juniju organizirajo humanitarno akcijo zbiranja šolskih potrebščin za socialno ogrožene otroke iz okolice Srebrenice. Od 1. do 15. junija bodo PreProstoVoljni v sodelovanju z Zavodom Krog organizirali humanitarno akcijo, ki poteka v okviru projekta "Podari nasmeh". Zbirali bodo šolske potrebščine za otroke iz okolice Srebrenice, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin in enostarševskih družin.

Vse, ki bi radi pomagali otrokom pozivamo, da v času humanitarne akcije prinesete najrazličnejše šolske potrebščine v prostore ŠOUP (Gortanov trg 15, Koper), vsak dan, od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro.

V ponedeljek, 15. junija 2015, bodo otroci iz okolice Srebrenice obiskali v Kopru. Ta dan za njih pripravljajo likovno delavnico, kjer jim bodo tudi predali zbrani material. Delavnica bo potekala ob 20. uri v hotelu Žusterna. Vabljeni, da se nam pridružite in skupaj otrokom podarimo nasmeh. Prijave na delavnico zbiramo na prostovoljstvo@soup.si.

Več informacij

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino