Študentski podjetniški kotiček na kariernem centru UP

datum: 31.08.2015

kategorija: Obvestila za študente


Kako se prepričati, da je vaša ideja tudi lahko podjetniška ideja? Kako realizirati inovativno podjetniško idejo? Kako pripraviti primeren podjetniški model? S katerimi metodami ali spletnimi orodji analizirati tržni potencial? Kako učinkovito zagnati lastno start-up podjetje in postati podjetnik?  

Na tovrstna vprašanja in številne podobne vsebinske sklope bodo v okviru ŠTUDENTSKEGA PODJETNIŠKEGA KOTIČKA, odgovarjali strokovni sodelavci z UIP Univerzitetnega razvojnega centra in inkubatorja Primorske d.o.o., ki že več kot 10 let spodbujajo in uspešno promovirajo podjetniško kulturo ter ustvarjanje novih na znanju temelječih start-up podjetij, predvsem med mladimi, študenti, pedagoškimi delavci ter raziskovalci. Med naborom podjetniških idej izbirajo inovativne in tržno usmerjene ideje, ki jim skozi proces predinkubacije in inkubacije  zagotavljajo celovito podporo za njihovo realizacijo ter ustanovitev novih podjetij ali raziskovalnih organizacij z visoko dodano vrednostjo.

V okviru ŠTUDENTSKEGA PODJETNIŠKEGA KOTIČKA si prizadevamo nuditi strokovna podjetniška svetovanja čim širši bodoči in že formirani podjetniški populaciji študentov, za pomoč pri oblikovanju in udejanjanje podjetniških zamisli, poglobitvi podjetniških znanj in kompetenc ter mnogo drugih koristnih napotkov, informacij za potrebe poslovanja in pa strateško izkoriščanje poslovnih priložnosti.  

Svetovalne ure bodo potekale vsak torek, s pričetkom 15.9.2015 od 9.00  do 15.00 ure, v prostorih Kariernega centra UP v Kopru, Titov trg 4.  

Več informacij: andrej@uip.si ali blanka.palcic@upr.si.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino