Pomoč pri oblikovanju kulturnih vsebin - anketa

datum: 07.01.2016

kategorija: Obvestila za študente


V koncertni poslovalnici iz Kopra »Društvo prijateljev glasbe« si že vrsto let prizadevajo dvigniti raven kulturnih prireditev z glasbeno vsebino v slovenski Istri.  

V letošnji sezoni pripravljajo poleg koncertov tudi tri javne razprave, na katerih bodo osvetlili problematiko odnosa do kulture. Izpostavili bodo dejstva, predstavili »uporabnost« kulture v vsakdanu ter iskali rešitve za povezovanje kulture, turizma, managementa in izobraževanja. Povabljeni bodo akterji na področju kulture, podjetniki, predstavniki Ministrstva za kulturo in lokalnih skupnosti, predstavniki turistične panoge, ugledni kulturniki.  

Ker odnos mladih do kulturnih vsebin bistveno vpliva na njen in njihov lastni razvoj, posledično pa na celotno okolje, so pripravili anketo, ki jim bo v pomoč pri razumevanju, kaj je potrebno spremeniti za dvig kvalitete vsebine in zanimanja zanjo. Rezultate anonimne ankete nameravajo predstaviti že na prvi okrogli mizi, ki bo 22. januarja 2016. Anketa bo poslana tudi vsem srednjim šolam v slovenski Istri in Univerzi na Primorskem. Prosimo vas, da jo čimprej posredujete potencialnim anketirancem.  

Povezava na anketo: http://goo.gl/forms/KCROv2b2C4    

Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino