Odprte prijave v nov študentski dom Villa Domus v Kopru

datum: 22.08.2016

kategorija: Obvestila za študente


V Kopru se z novim študijskim letom odpira nov zasebni študentski dom Villa Domus, ki ga upravlja Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP).

V študentskem domu Villa Domus bo na razpolago 69 ležišč v 34 sodobno opremljenih garsonjerah. Garsonjere imajo sodobno opremljeno mini kuhinjo, spalnico in kopalnico. V domu je na voljo brezplačen WiFi. V sklopu objekta pa bosta delovala tudi študentska restavracija in bar.

Študentski dom Villa Domus se nahaja le streljaj od centra Kopra. Zaznamujeta ga monden izgled in odlična lokacija v neposredni bližini mestnega jedra in Univerze na Primorskem ter ostalih fakultet. Od doma imate le nekaj minut peš do slikovitega Titovega trga, mestne plaže, znamenitih koprskih vrat Muda, Gledališča Koper in mestne knjižnice. V neposredni bližini so nakupovalna središča, gostinski obrati in kavarne, ponudniki subvencionirane študentske prehrane, pralnica, trgovina z živili, banka, frizerski salon in zasebni zdravnik.

Prijave za sprejem v dom so že v polnem teku. Vso dokumentacijo in še več informacij najdete na spletni strani www.villa-domus.si ali na Facebook strani Villa Domus.Vsi zainteresirani študentje pošljite čimprej prijavo za sprejem v študentski dom Villa Domus.

Navodila: V celoti izpolnjeno, podpisano in skernirano prijavnico pošljite na prijava@villa-domus.si. Po poslani prijavnici boste na vaš elektronski naslov prejeli nadaljnja navodila.

Več informacij o študentskem domu dobite na spletni strani doma, za kakršnokoli vprašanje pa smo vam na voljo na elektronskem naslovu info@villa-domus.si ali mobilni številki 030 468 777.

Vaša študentska organizacija ŠOUP
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino