Uvodno usposabljanje za tutorje

datum: 15.09.2016

kategorija: Obvestila za študente


Študenti, ki se boste prijavili na letošnji razpis za tutorje študente na UP PEF, ki bo objavljen v oktobru 2016, ste vabljeni na uvodno usposabljanje za tutorje, ki bo v četrtek, 6. 10. 2016, na Fakulteti za humanistične študije, v učilnici Burja 1.

Program

Biti tutor je častna naloga, ki posameznika bogati z izkušnjami in kompetencami na področju spretnosti svetovanj kolegom študentom, spoznavanju načina dela s študenti s posebnimi potrebami, komunikacijskih sposobnosti, sposobnosti upravljanja s časom in osmišljanja lastnih izkušenj iz prenosa znanja in spretnosti na druge – vse to pa predstavlja dobro naložbo v lastno prihodnost.

Na usposabljanju boste izvedeli več o osnovnem namenu tutorskega sistema, kako je tutorstvo urejeno na UP, kaj pomeni biti tutor in kako na tutorstvo gledajo študenti. Predstavili bomo tutorstvo za tuje in študente s posebnimi potrebami.

Sledila bodo srečanja tutorjev posameznih članic UP, kjer boste izvedeli več o tutorskem sistemu vaše članice. Pogovorili se boste s koordinatorji tutorjev in tutorji, ter tako pridobili še več potrebnih informacij in dodatnih pojasnil.

Udeležbo na izobraževanju potrdite najkasneje do  četrtka, 29. 9. 2016 na e-naslov: alenka.andrejasic@upr.si.

Vabimo vas, da se nam pridružite !

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino