Evalvacijski obisk skupine strokovnjakov NAKVIS

datum: 13.01.2017

kategorija: Obvestila za študente

Spoštovani študentje!  

Obveščamo vas, da bo v okviru postopka podaljšanja akreditacije sedmih študijskih programov UP PEF 16. in 17. januarja 2017 na UP PEF potekal evalvacijski obisk skupine strokovnjakov Nacionalne agencije Republike Slovenije za kakovost v visokem šolstvu (NAKVIS).  

Med obiskom skupine strokovnjakov bodo tekom obeh dni obiska v skladu z urnikom potekali razgovori z različnimi skupinami udeležencev (študenti, diplomanti, visokošolski učitelji in sodelavci, strokovni delavci, vodstvo, …), ki so povezani z zgoraj navedenimi študijskimi programi.   Študentje, ki ste bili vabljeni na razgovore, ste bili o tem že obveščeni. Skupina strokovnjakov pa bo v navedenih dneh strokovno obiskala tudi eno od predavanj oziroma vaj. V okviru obiska bo opravila razgovor s študenti v predavalnici o splošnem zadovoljstvu s študijem.  

Zainteresirane študente vabimo tudi na zaključno srečanje (predstavitev začasnih ugotovitev strokovnjakov), ki bo potekalo v torek, 17. januarja 2017, ob 17.30 v Predavalnici št. 2 (P2).   Postopek podaljšanja akreditacije in s tem povezan evalvacijski obisk je za UP PEF izjemnega pomemben za to vas prosimo za vso vašo pomoč in sodelovanje pri izvedbi le-tega.   Za vašo pomoč in sodelovanje se vam že v naprej iskreno zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.    

Tajnik Tanja Marsič, univ. dipl. prav.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino