Razpis za najboljšo diplomsko oz. magistrsko nalogo

datum: 09.02.2017

kategorija: Obvestila za študente


Mladinski svet Slovenije (MSS) razpisuje MSS nagrado za najboljšo diplomsko oziroma magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2016. Prijavite se lahko vsi mladi, ki ste v letu 2016:
1) magistrirali po t.i. bolonjskem sistemu ali diplomirali po starem sistemu (kategorija 1) ali
2) diplomirali po bolonjskem sistemu (kategorija 2), ter ste v svojem delu obravnavali tematiko povezano z mladimi.V obeh kategorijah bomo podelili finančno nagrado.

Prijavite se preko spletne prijavnice, ki je dostopna TUKAJ, najkasneje do petka, 17. februarja 2017. Prijavi je obvezno priložiti izjavo, ki jo najdete na koncu razpisa in jo podpisano ter skenirano naložite v spletno prijavnico. Delo v elektronski obliki shranite s poimenovanjem datoteke priimek_naslovdela.pdf in prav tako naložite v spletno prijavnico ali pošljete na naslov diplomske@mss.si. Podpisano izjavo lahko pošljete tudi na e-naslov ali po navadni pošti na naslov Mladinski svet Slovenije, Dunajska 5, 1000 Ljubljana. V kolikor imate težave s spletno prijavo ali nalaganjem dokumentov, se lahko obrnete na tel. št. 01 425 60 55 ali naslov diplomske@mss.si.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino