Sočutno varstvo otrok

datum: 23.02.2017

kategorija: Obvestila za študente

 


Inštitut Vita bona v sodelovanju s sodelavci organizira uvodno izobraževanje na temo sočutnega varstva otrok, ki poteka po principih sočutnega starševstva. 

V sklopu 10-ih predavanj, ki bodo vsebovala osebno izkušnjo bomo tudi preko igre vlog teoretično in praktično pokazali kaj pomeni sočutno varstvo otrok. Udeleženci se s prijavo zavežejo k pisanju kratkih refleksij, udeležbi k šoli za starše in branju knjig s področju sočutnega starševstva. Po udeležbi celotnega predavanja vsi udeleženi prejmejo potrdilo (ki ga nekateri uporabljajo za dodatne točke na pedagoškem področju) in tudi povabilo k sodelovanju v Agenciji sočutnega varstva, ki ponuja sočutno varovanje otrok po omenjenih načelih.

Srečanja bodo predvidoma potekala ob četrtkih, na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem, v predavalnici P2 (1. nadstropje). Prvo informativno srečanje bo 2. marca 2017, ob 18.00. Trajalo bo dve uri.

Cena celotnega izobraževanja je le 80,00 EUR (za vseh 10 srečanj).

Za prijavo pošljite e-mail na socutno.varstvo@gmail.com, skupaj s potrdilom plačila izobraževanja (podatke najdete na http://www.druzinska-terapija.com/kontakt/)
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino