Delavnica "Poslanstvo na spletu – orodje Linkedin"

datum: 15.03.2017

kategorija: Obvestila za študente


KDAJ: v ponedeljek, 27. marca 2017, od 11.00 do 12.30
KJE: UP PEF,  računalniška predavalnica

VSEBINA:
V zadnjem desetletju je na naše vsakdanje življenje in naše družbene vezi znatno vplival razvoj spletne realnosti. Tako smo, predvsem mladi, velik del svojega časa in družabnih aktivnosti, ki so se še ne dolgo nazaj lahko dogajale le »v živo«, preselili na splet.

Podoben trend se je zgodil tudi znotraj poslovnega sveta. E-pošta, videokonference in ostale možnosti komuniciranja povezujejo ljudi na različnih delih sveta v celoto, ki je povezana bolj kot kadarkoli prej. V povezovanju in mreženju se nam vsak dan odpirajo nove možnosti in priložnosti, tehnologija nam omogoča, da se predstavimo in spoznavamo milijone uporabnikov spleta, s katerimi se sicer ne bi imeli nikoli možnosti spoznati.

Zaradi naštetega smo se na Kariernem centru UP odločili, da pripravimo delavnico, ki bo posvečena prav pomenu mreženja in poslovnih povezav v novem spletnem kontekstu. Poleg teorije in prakse mreženja bo na delavnici podrobno predstavljena uporaba spletnega družbenega omrežja, ki je specializirano za mreženju v poslovnem svetu, to je omrežja Linkedin. Karierni svetovalec bo na praktičnem primeru prikazal izdelavo učinkovitega javnega profila v omrežju Linkedin, ki bo udeležencem omogočal optimalno vidnost in možnosti povezovanja v poslovnih mrežah. Predstavili bomo različne načine uporabe omrežja ter skozi razpravo s študenti povzeli celosten pomen veščin mreženja znotraj poslovnega (spletnega) sveta.

Pogoj za udeležbo na delavnici je predhodna prijava z uporabo obrazca.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino