Vabilo k objavi strokovnih del

datum: 04.10.2017

kategorija: Obvestila za študente


Spoštovani študenti in mladi diplomanti,

v strokovni pedagoški reviji Didakta se boste v bodoče s svojimi strokovnimi deli na področju pedagogike lahko predstavljali tudi vi. Cilj je omogočiti, da vaše raziskave, delo in aktivnosti dosežejo širšo publiko in da vaši didaktični principi, metode in razmišljanja postanejo zgled drugim pedagoškim delavcem in vzgojno-izobraževalnim ustanovam v Sloveniji.

Svoje doktorske, magistrske, diplomske, seminarske naloge in druga dela lahko v skrajšani oz. povzeti obliki objavite v strokovni pedagoški reviji Didakta. Objava vaših strokovnih del v obliki člankov v reviji Didakta vam nudi:

  • širjenje razpoznavnosti vašega dela med pedagoškimi delavci in strokovno javnostjo po vsej Sloveniji;
  • širjenje razpoznavnosti vašega dela med splošno javnostjo prek večine slovenskih knjižnic;
  • pridobitev točk za napredovanje v nazive, ki vam pripadajo po Pravilniku o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju.

www.mizs.gov.si/si/storitve/izobrazevanje/napredovanje_v_nazive/  

Članke, ki bi jih želeli objaviti, pošljite na elektronski naslov revija@didakta.si. Navodila za oblikovanje člankov skupaj z arhivom starih številk in drugimi zanimivostmi naše založbe najdete na www.didakta.si/revija.

Prav tako vabimo referate vse oddelkov fakultete, da se pridružite naročnikom Revije Didakta.  Možen ogledni izvod revije. Za vse informacije nas pokličite na telefon 04 53 20 200. Tako naročnike revije kot avtorje objavljenih člankov čakajo uporabne nagrade, literarne in denarne.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino