Prihajajo popri 2018

datum: 25.11.2017

kategorija: Obvestila za študente


V Primorskem tehnološkem parku mladim omogočajo, da njihove kreativne ideje ne živijo le v domišljijskem svetu, ampak da se uresničijo in da z njimi ustvarijo boljšo prihodnost! Zato organizirajo vseslovensko tekmovanje za najboljšo podjetniško idejo za mlade – POPRI.

Na tekmovanju POPRI lahko s svojimi podjetniškimi idejami sodelujejo:
-          osnovnošolci od 7. – 9. razreda,
-          srednješolci in
-          študentje oziroma mladi do 29. let.

Na tekmovanje se lahko prijavijo mladi tudi s projekti oziroma poslovnimi modeli, ki jih razvijajo v sklopu študijskih obveznosti. Vse kar je potrebno je, da izpolnijo predlogo, oziroma prilagodijo opise predlogi POPRI. Tekmovanje je prostovoljno, ena oseba pa je lahko mentor 5 poslovnim modelom.

Novost letošnjega leta je, da se nam je pridružilo najboljše, slovensko, visokotehnološko podjetje Kolektor. Za tekmovalce so razpisali 4 zanimive izzive, ki si jih lahko ogledate tukaj: http://popri.si/kolektor-ti-postavlja-izziv/

Rok prijave jemožna do 21. marec 2018, do polnoči.

Vse o prijavi najdete v predlogi, ki se nahaja na spletni strani: popri.si/#prijaviSe, ali v spletni 'učilnici' Mikrobiz (http://www.mikrobiz.net/). Predloga vas vodi skozi poglavja, ki jih je potrebno izpolniti. V kolikor bi naleteli na težave, nas lahko kontaktirate na popri@primorski-tp.si POPRI tekmovanje smo vam pripravljeni predstaviti tudi v živo, pišite nam za več informacij.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino