Študentski izlet v adventni Celovec

datum: 05.12.2017

kategorija: Obvestila za študente


Tudi letos se študentje UP PEF odpravljajo na predbožični izlet, tokrat 15. decembra 2017 na avstrijsko Koroško, ki naj bi bila v tem času čudovita!

Odhod iz Kopra je ob 8.00, po prihodu na avstrijsko Koroško sledi sprehod po vasi Otok ob Vrbskem jezeru, nato pa obisk znamenitega Minimundusa- sveta v malem. Po ogledu parka sledi vožnja do Celovca, kjer bo čas za sprehod po mestu, obisk predbožičnih stojnic in za kosilo, v večernih urah pa sledi obisk drugega konca Vrbskega jezera in postanek v  Vrbi, ki naj bi bila zaradi svoje okrašenosti adventni biser Avstrije. Povratek v Koper je v poznih večernih urah.

Predvideni itinerar:
8.00 – Odhod iz Kopra (avtobusna postaja pri Oliburgerju),
9.00 – postanek in vkrcanje na avtobus na Dolgem mostu v Ljubljani,
11.00 – prihod na avstrijsko-Koroško in ogled Otoka ob Vrbskem jezeru,
11.30 – Minimundus,
15.00 – sprehod po Celovcu, obisk sejmov in prosto za kosilo,
18.30 – postanek v Vrbi ob Vrbskem jezeru,
00.00 – predviden prihod v Koper.

Na avtobus bo možno vstopiti le v Kopru in v Ljubljani, izstop pa bo možen na kateremkoli postajališču ob avtocesti na poti do Kopra.

Prijave se zbirajo v avli fakultete v torek, 5. december 2017, ob 13. 30 v avli fakultete, gre pa po sistemu "kdor prej pride, gre prej na izlet", do zapolnitve mest.

"Prostovoljni prispevek" za udeležbo na izletu pri prijavi je le 10 €, v katerega sta vključena prevoz in vstopnina v Minimundus ????

To, da je petek in imate na fakulteti kakršnekoli obveznosti, naj vas nič ne zmoti, saj bo dekanja UP PEF prof. dr. Mara Cotič vsem udeležencem izleta opravičila vse izostanke od predavanj, vaj in seminarjev na dan izleta.

Študentski svet UP PEF

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino