Pomoč na PEFijadi

datum: 06.04.2018

kategorija: Obvestila za študente


Dragi študentje UP PEF,

Študentski svet UP PEF že nekaj mesecev pripravlja največji dogodek do zdaj - PEFijado! Letošnje športno srečanje pedagoških fakultet bo prvič mednarodno obarvano, saj se nam bodo poleg študentov iz UL PEF in UM PEF pridružili tudi študentje pedagoških fakultet v Užicah, Zenici, Puli ter Reki, kar pomeni, da bo na dogodku okoli 500 ljudi.

Sam dogodek bo potekal v sredo, 25. aprila 2018, na plaži San Simon v Izoli. Ta dan bo za študente UP PEF tudi študijskega procesa prost dan. Na vas se obračamo, saj vsega dela tisti dan ne bomo mogli opraviti sami. Iščemo prostovoljce, ki bi bili tisti dan ali pa vsaj del tistega dneva pripravljeni pomagati (kot sodniki za športe, pripravljavci prostora, spremljevalci skupin tujih študentov ...).

Vsi, ki boste pomagali pri izvedbi projekta, boste dobili neprecenljive izkušnje pri organizaciji večjega dogodka, potrdilo UP PEF o sodelovanju pri organizaciji PEFijade (potrdilo uorabite kot prilogo diplomi pri iskanju zaposlitve) ter darilo.

Po koncu zbiranja prijav bomo določili datum in uro sestanka, na katerem si bomo razdelili naloge in se pogovorili o samem poteku dogodka.

Vsem skupaj se že v naprej lepo zahvaljujemo! ;)

 

Prijavnica

Vaš ŠS UP PEF

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino