Vabilo na glasbeno-psihodramsko delavnico

datum: 08.04.2018

kategorija: Obvestila za študente


V Sloveniji imamo priložnost iskusiti delo Josepha J. Morena, profesorja glasbene terapije na Maryville Univerzi v Saint Louisu in direktorja Moreno institute for the creative Arts Therapies v Santa Fe, New Maxico, ZDA..
 
Na trodnevni iskustveni delavnici, ki bo potekala od 18. do 20. maja 2018 na Inštitutu Knoll (Savska cesta 22a, Kranj, Slovenia), bo poudarek na glasbeni terapiji in psihodrami ter drugih kreativnih terapevtskih pristopih, ki jih profesor Moreno uporablja pri zelo različni terapevtski populaciji (avtizem, zadnje življensko obdobje ...). Na delavnici bodo pridobljena znanja uporabna tako za tiste, ki si želijo dopolnitve strokovnega znanja, kot za tiste, ki prihajajo zaradi osebne izkušnje.  

Joseph J. Moreno je svoje delavnice izvedel že v 57 državah sveta. Ima bogate izkušnje na akademskem področju in kot gostujoči predavatelj na mnogih mednarodnih konferencah. Objavil je številna dela. Verjetno najbolj poznana je njegova knjiga ''Acting Your Inner Music: Music Therapy and Psychodrama'' (Barcelona Publishers) , nedolgo nazaj pa je izšla knjiga z naslovom ''The Lives of Music Therapists: Profiles in Creativity'' (Barcelona Publishers), kjer je urednik. S področja psihodrame se je izobraževal pri E. Branham, San Cristobal, New Mexico in pri H. Weiner, New York City, sodeloval pa z Zerko Moreno.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino