Natečaj za najboljšo podjetniško idejo Podjetna Primorska

datum: 10.05.2018

kategorija: Obvestila za študente


Obveščamo vas, da Univerzitetni inkubator Primorske tudi letos organizira natečaj za najboljšo podjetniško idejo Podjetna Primorska. Program natečaja vsebuje tri kategorije: Start-up Optimist, Start-up Academic – Rektorjeva nagrada Univerze na Primorskem ter Start-up Accelerator Navigator.

Kategorija, ki je še posebno zanimiva, je vsekakor Start-up Accelerator Navigator, ki je namenjena izkušenim posameznikom ali ekipam. Pri tem pa velja predpogoj, da podjetje, ki se prijavlja na natečaj, ni na dan objave razpisa starejše od treh let.

Vsi finalisti v kategoriji Start-up Accelerator Navigator bodo za nagrado prejeli mentorski program in organizirano predstavitev pred investitorji.

Več informacij in prijavnica so vam na voljo na povezavi: http://uip.si/kaj-je-podjetna-primorska. Prijave so odprte do 15. maja 2018, do polnoči.

_______________________________________________________________________

10. maja 2018 pa bo od 10.00 do 12.00 ure potekal INFO DAY - PREDSTAVITEV NATEČAJA PODJETNA PRIMORSKA 2018. Program vam je na voljo spodaj.

Program:
10:00 – 10:30 Predstavitev programa SIO 2018 – 2019 in podpornega podjetniškega okolja UIP Univerzitetnega inkubatorja Primorske in Agencije SPIRIT (Dorijan Maršič, mag. Andrej Medved, Lara Pirc);
10:30 – 11:15 Predstavitev podrobnosti natečaja Podjetna Primorska 2018 ter navodila za prijavitelje (mag. Andrej Medved);
11:15 – 12:00 Odgovori na vprašanja

Program dogodka je usmerjen v predstavitev tekočih aktivnosti UIP, dobrih praks ter ozaveščanje udeleženih o programu »SIO 2018-2019. Na dogodku bodo podane podrobnejše informacije o podjetniškem natečaju Podjetna Primorska 2018, predstavljeni bodo cilji natečaja, pogoji sodelovanja za prijavitelje, kategorije, nagradni sklad ter ostale podrobnosti pri sami prijavi. Informacije o natečaju so dostopne tudi na spletnem portalu: http://www.uip.si/kaj-je-podjetna-primorska.
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino