Tečaj klasične masaže

datum: 08.10.2018

kategorija: Obvestila za študente


Šola za maserje in terapevte Vital masaže v sodelovanju z UP PEF in ŠOUP v novembru organizira tečaj klasične masaže. Potekal bo od torka, 6., do četrtka, 8. novembra 2018, od 9.00 do 17.30 v prostorih Študentskega centra UP (Čevljarska ulica 27, Koper).

Cena za študente je 180 €, za prvih 16 prijavljenih študentov s Pedagoške fakultete pa 160 €, saj jim študentski svet UP PEF sofinancira prijavnino v višini 20 €.

Tečaj klasične masaže vključuje:
- organizacijo in izvedbo tečajev klasične masaže (30 pedagoških ur);
- Vital skripto;
- USB ključek z vso dokumentacijo in videoposnetki;
- diplomo o praktični usposobljenosti za pridobitev NPK maser;
- svetovanje v postopku preverjanja in potrjevanja NPK.

Prijave potekajo do petka, 2. novembra 2018, preko e-naslova pececnik.ursa@gmail.com. K prijavi se napiše: ime in priimek, datum in kraj rojstva, študijski program in letnik študija ter telefonsko številko.

__________________________________________________________________________

Zbrani osebni podatki se  hranijo do zaključka aktivnosti razen imena in priimka, ki se v namen morebitne izdaje dvojnika potrdila hranijo trajno. Osebni podatki se bodo obdelovali izključno za namene, za katere so bili zbrani in ki jih dovoljuje veljavna zakonodaja. Osebni podatki, vključno s kontaktnimi informacijami ne bodo uporabljeni za nobene druge namene ter ne bodo brez izrecnega vnaprejšnjega dovoljenja posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo, posredovani tretjim osebam, razen če bi tako zahtevali veljavni predpisi.  

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino