Obvestilo Univerzitetne športne zveze Primorske

datum: 15.10.2018

kategorija: Obvestila za študenteUniverzitetna športna zveza Primorske (UŠZP) v tem študijskem letu za vse študente pripravlja pestro paleto aktivnosti. Preverite brezplačne športne aktivnosti, ki jih UŠZP ponuja.

Poleg tega so vsi študenti na Rektorjev dan, v sredo, 17. oktobra 2018, vabljeni, da se udeležite tradicionalne prireditve 21. JESENSKA ČISTA 10KA! Športna zabava bo potekala v Areni BONIFIKA v Kopru od 8.00 dalje. Spletne prijave za ODBOJKO, FUTSAL, KOŠARKO, KALČETO, FLOORBALL, KEGLJANJE, NAMIZNI TENIS, PIKADO, BRIŠKOLO, MINUTO DO ZMAGE (spretnostne igre) se zbirajo na spletni stran (https://goo.gl/YhhRMp), celoten program pa je objav www.uszp.si.

Na UŠZP pripravljajo poučne mesečne intervjuje z vrhunskimi športniki na temo 'trening – študij – služba'. Prvi javni pogovor bo z jadralcem Vasilijem Žbogarjem, dobitnikom treh olimpijskih medalj in sicer v torek, 23. oktobra 2018, ob 19. uri v prostorih Študentskega centra UP na Čevljarski ul. 27 v Kopru.

Ob koncu študijskega leta, julija 2019, bo zveza gostili Evropski univerzitetni prvenstvi v odbojki na mivki in vaterpolu, za kar bo potrebovala tudi prostovoljno pomoč študentov.

   

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino