Pridruži se družini prostovoljcev!

datum: 22.02.2019

kategorija: Obvestila za študente


Univerzitetna športna zveza Primorske vas vabi, da se jim poleti pridružite pri izpeljavi Evropskih univerzitetnih prvenstev (EUC) v vaterpolu ter v odbojki na mivki. V Kopru med 20. in 28. julijem pričakujejo več kot 300 študentk in študentov, športnikov z vseh koncev Evrope, zato bodo potrebovali dodatno pomoč pri izpeljavi obeh prireditev.

Kaj nudijo prostovoljcem za EUC?
Brezplačno hrano, pijačo, majice, kapice, nabiranje delovnih izkušenj, možnost opravljanja študijske prakse, poletne užitke ob morju, spoznavanje študentov z vseh koncev Evrope in veliko večerne zabave. Žal zaradi zasedenosti vseh kapacitet in viška turistične sezone ne morejo nuditi namestitve, sicer pa prijave zbirajo na spletnem naslovu: https://goo.gl/HNQ63B

Letošnji EUC bosta le prvi v nizu mednarodnih športnih prireditev, pri katerih bo UŠZP sodelovala v bližnji prihodnosti. Že prihodnje leto bodo gostili Svetovno univerzitetno prvenstvo v floorballu, aktivno pomagajo pri prestižnemu triatlonu Ironman 70.3 Slovenian Istria in so resen kandidat za Evropsko univerzitetno prvenstvo v dvoranski odbojki leta 2021, medtem ko mesto Koper kandidira tudi za Olimpijski festival evropske mladine leta 2023.

Več informacij

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino