Sodelovanje študentov na Kulturnem bazarju

datum: 27.02.2019

kategorija: Obvestila za študente


4. aprila 2019 bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekalo nacionalno strokovno usposabljanje Kulturni bazar Ministrstva za kulturo, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Zavoda RS za šolstvo, ki je namenjeno strokovnim delavcem, ki lahko pri svojem delu na inovativen način vključujejo kulturno-vzgojne vsebine ter študentom.

Tudi na letošnjem dogodku je UP PEF prisotna, in sicer bodo sodelujoči v projektu SKUM izvedli tri krožne delavnice poimenovane Okusi umetnosti. Za izvedbo delavnic potrebujemo dodatno pomoč, zato vabimo sedem študentov UP PEF k sodelovanju. Potrebovali bomo pomoč pri:
- pripravi predavalnic in preurejanju prostora,
- pripravi materiala,
- usmerjanju in informiranju udeležencev delavnic,
- postavljanju razstavnih eksponatov.

Sodelujočim študentom bomo izdali potrdilo o sodelovanju pri organizaciji dogodka.

Organizirali jim bomo še avtobusni prevoz iz Kopra in nazaj ter naročili kosilo. Prijava sodelujočih/prostovoljcev: andreja.sopic@pef.upr.si. Prvi sestanek bo potekal 27. marca 2019 ob 12.30 v sejni sobi UP PEF (I. nadstr.).

__________________________________________________________________

Hkrati sodelujoče študente vabimo, da se prijavijo na strokovna usposabljanja, ki so brezplačna, saj lahko pridobijo dodatno potrdilo in seveda znanja. Prijava na posamezna usposabljanja potekajo  do 20. marca preko e-prijavnice.

Program dogodka

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino