Tradicionalni UP PEF piknik

datum: 11.09.2019

kategorija: Obvestila za študente

 

Tradicionalni UP PEF piknik je spet tu, že tretjič zapored takoj na začetku jesenskega semestra!   

Tudi letos Študentski svet UP PEF za vse študente in zaposlene na UP PEF organizira tradicionalni UP PEF piknik v torek, 8. oktobra 2019, od 15. ure naprej na piknik placu Panorama (Montinjan 21).

Še posebej lepo na piknik vabimo vse bruce, da takoj na začetku občutite, kakšno je študentsko življenje na Primorskem. Da bo piknik še boljši kot v preteklih letih, smo se dogodek odločili premakniti na nov prostor na Tinjanu: https://piknikplacpanorama.si/.   

!!NOVO!!
Ker je za študente UP PEF na pikniku vse brezplačno (prevoz, hrana, pijača, živa glasba, animacijski program ipd.), smo se letos odločili, da bomo pobirali vstopnino, ki je: KARKOLI. Pod KARKOLI spada vse, kar bo pripomoglo k boljši izvedbi piknika. Vse, kar bo prinešeno, bo seveda dano v porabo in uporabo udeležencem piknika na samem dogodku.  

PROTOKOL
Ob prihodu na piknik prostor se boste zglasili na INFO pultu, kjer boste organizacijski ekipi predali "KARKOLI", v zameno pa boste dobili štampiljko, s katero boste lahko koristili vse ugodnosti, ki jih piknik prinaša ;)   Brezplačen avtobusni prevoz bo organiziran, in sicer:

OLI BURGER KOPER - PIKNIK "PLAC" PANORAMA MONTINJAN
ob 15.00, 16.30, 17.30, 18.30, 20.30.  

PIKNIK "PLAC" PANORAMA MONTINJAN - OLI BURGER KOPER
ob 23.30, 00.00, 00.30, 01.00.  

Vsi, ki ne boste ujeli avtobusnega prevoza, se lahko do prizorišča zapeljete s taksi službo TAKSI PORT, cena iz Kopra je cca. 8 €, naslov piknik prostora pa Montinjan 21.  

Se vidimo v čim večjem številu!
Vaš preljubi ŠS UP PEF

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino