Delavnica: Uspešno urejanje Facebook in Instagram profila

datum: 06.11.2019

kategorija: Obvestila za študente


»Uspešno urejanje Facebook in Instagram profila«
Kdaj? Sreda, 13. 11. 2019 ob 17.00 uri
Kje? Študentski center Univerze na Primorskem, Čevljarska 27, 6000 Koper (Velika predavalnica, pritličje)

UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju z Agencijo SPIRIT v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2018 in 2019 »SIO 2018-2019« organizira delavnico za inovativne potencialne podjetnike (inovativne posameznike, dijake, študente, pedagoške delavce, raziskovalce), nova in obstoječa podjetja s potencialom hitre rasti »start up«.

Predavanje bo predstavilo urejanje Facebook in Instagram profila. Določili bomo kateri socialni medij je namenjen za posamezno oglaševanje,  kdaj se oglašuje na določeni platformi, kdo so uporabniki in na kakšen način delujeta Facebook in Instagram. Spoznali bomo tudi uporabo glede na oglaševanje B2B in B2C ter skupaj pripravili vsebino za oglaševanje.

 

Eva Ravnikar je po študiju na Ljubljanski univerzi pridobila naziv magistrica grafična inženirka. Kot študentka je več let bila zadolžena za grafično oblikovanje in pripravo za trg pri številnih tiskarnah. Dve leti je bila vodja trženja v StartUp podjetju. Delovne izkušnje ima tudi kot poslovodja in nabavni referent v različnih podjetjih. Trenutno je zaposlena v večjem podjetju, kjer je zadolžena za marketing ter nadzira projekte in skrbi, da pašejo v strateški in finančni plan. Pri omenjenem podjetju je odgovorna tudi za socialna omrežja, zbiranje ponudb in PR.

Program tematskega dogodka:

 

Sklop

Termin

Vsebina programa

1

17:00 – 17:15

Predstavitev programa SIO 2018 – 2019 in podpornega podjetniškega okolja UIP Univerzitetnega razvojnega centra in inkubatorja Primorske,
Blaž Ćeklić

2

17:15 – 18:30

Uspešno urejanje Facebook in Instagram profila,
Eva Ravnikar

3

18:30 - 18:45

Odmor za mreženje med udeleženci

4

18:45 – 20:00

Uspešno urejanje Facebook in Instagram profila,
Eva Ravnikar

 

Moderatorka: Urška Klančar, Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d.o.o.

Organizator si dopušča pravico zamenjave vsebine ali predavatelja v primeru višje sile. Dodatna vprašanja nam pošljite na e-naslov: urska.klancar@uip.si.

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino