Nagrada MSS za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2019

datum: 30.01.2020

kategorija: Obvestila za študente


Mladinski svet Slovenije (MSS) razpisuje Nagrado MSS za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2019. Prijavite se lahko vsi mladi, ki ste v letu 2019
•    diplomirali ali
•    magistrirali
ter ste v svojem zaključnem delu obravnavali tematiko, povezano z mladimi¹.

V obeh kategorijah bomo podelili finančno nagrado.

PRIJAVA
Prijavite se preko spletne prijavnice, ki je dostopna TUKAJ, najkasneje do ponedeljka, 17. februarja 2020. Prijavi je obvezno priložiti izjavo, ki jo najdete na koncu razpisa in jo podpisano ter skenirano naložite v spletno prijavnico ali pošljite po e-pošti na diplomske@mss.si. Prosimo, da vaše diplomsko / magistrsko delo  v elektronski obliki shranite pod imenom priimek_naslovdela.pdf in prav tako naložite v spletno prijavnico ali pošljite na naslov diplomske@mss.si. Podpisano izjavo lahko pošljete tudi po navadni pošti na naslov Mladinski svet Slovenije, Dunajska 5, 1000 Ljubljana. V kolikor imate težave s spletno prijavo ali nalaganjem dokumentov, se lahko obrnete na tel. št. 01 425 60 55 (Tanja Baumkirher) ali na diplomske@mss.si.
 

IZBIRA
Kolegij MSS bo oblikoval strokovno komisijo, ki bo preučila prispele prijave ter se na podlagi mnenja komisije odločil o izbiri najboljšega dela v dveh kategorijah. Avtorici oz. avtorju bomo podelili:
•    za najboljše diplomsko delo - 300 evrov bruto,
•    za najboljše magistrsko delo - 400 evrov bruto.

Kolegij MSS si ob tem pridržuje pravico, da:
- iz izbora izloči dela, ki po presoji Kolegija ne ustrezajo razpisnim pogojem,
- nagrade ne podeli in da
- podeli več nagrad oz. rangira določeno število najboljših prijav.

Ključni kriteriji za podelitev nagrade bodo aktualnost, uporabnost in pronicljivost diplomskega oz. magistrskega dela. Odločitev Kolegija je dokončna.

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino