ŠportUP za vse študente UP

datum: 18.02.2020

kategorija: Obvestila za študente

 


Z odprtjem spletne strani ŠportUP (https://sportup.si/) naznanjamo pomembno spremembo, ki zadeva prav vse študente Univerze na Primorskem. UP bo že v tem šolskem letu v sodelovanju s članicami pričela z organizacijo redne študentske rekreacije in ostalih s športom in zdravim življenjskim slogom povezanih aktivnosti, ki bodo potekale v okviru novega projekta imenovanega ŠportUP.

Od meseca marca naprej se bo vsak študent z veljavno študentsko izkaznico lahko udeležil terminov brezplačne rekreacije na več lokacijah v Kopru. V okviru projekta ŠportUP bodo organizirani tudi enodnevni in večdnevni izleti. Za vse študente, ki bi si želeli izvedeti več o zdravem življenjskem slogu ali se priučiti osnovnih veščin športne discipline, ki je še ne obvladajo, bodo organizirane različne delavnice. Vse informacije o športnih disciplinah in o vseh ostalih aktivnostih, so vam na voljo z izbiro ene izmed ikon na naslovni strani. Na naslovni strani boste našli tudi urnik, ki prikazuje vse prihajajoče aktivnosti.

S klikom na posamezno aktivnost v urniku (ki je prikazana kot dogodek) lahko izveste kdaj in kje bo aktivnost potekala in kakšni so pogoji za udeležbo. V rubriki pogosta vprašanja si lahko preberete odgovore na najpogostejša vprašanja glede aktivnosti ŠportUP. V kolikor v rubriki pogostih vprašanj niste dobili odgovora na vaše vprašanje, nam pošljite sporočilo prek kontaktnega obrazca ali na naslov elektronske pošte info@sportup.si.

Aktivni bomo tudi na socialnih omrežjih (Facebook, Instagram), zato nas ne pozabite obiskati tudi tam.

Želimo vam uspešen začetek novega semestra in se vidimo v marcu!
Ekipa ŠportUP

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino