Sodelovanje doktorskih študentov na znanstveni konferenci

datum: 30.07.2020

kategorija: Obvestila za študente


K prijavi na 5. znanstveno konferenco »Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju«, ki bo potekala 9. in 10. septembra 2020 v prostorih ZRC SAZU, posebej vabljeni doktorski študenti_ke, ki bi želeli_e v obliki posterja predstaviti svoje delo v okviru doktorskega študija.

Letos na konferenci Pedagoški inštitut uvaja novost v obliki posebne sekcije, ki bo v prvi vrsti namenjena doktorskim študentom_kam. Znotraj te sekcije bo najprej nagrajenec_ka, ki bo prejel_a priznanje za najboljše doktorsko delo na področju raziskovanja vzgoje in izobraževanja, nagrajeno doktorsko delo predstavil_a, po razpravi pa bo potekala predstavitev izbranih posterjev.

Na konferenco se prijavite preko spletnega obrazca (https://www.1ka.si/a/288277), prijava pa mora vsebovati:

  • naslov,
  • ozadje in namen raziskave (od 150 – 200 besed),
  • uporabljeno metodologijo (od 50 – 100 besed),
  • pet ključnih besed,
  • uporabljeno literaturo (do 10 enot ključne literature).

Med vsemi prispelimi prijavami posterjev bodo organizatorji izbrali do 10 posterjev, ki bodo predstavljeni na konferenci. Izbrani_e avotrji_ce posterjev bodo oproščeni_e plačila kotizacije na konferenci.

Rok za prijavo povzetka posterja je podaljšan do 3. avgusta 2020, o izboru pa boste obveščeni do 10. avgusta 2020. Navodila za izdelavo posterjev bo posredovan hkrati z obvestilom o izboru.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino