Nov sklep in navodila Univerze na Primorskem: študij na daljavo

datum: 26.10.2020

kategorija: Obvestila za študente


Obveščamo vas o novih ukrepih na podlagi Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih (Ur. l. RS, št. 152/2020) in na podlagi Sklepa o ukrepih za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19, ki ga je sprejela rektorica Univerze na Primorskem, prof. dr. Klavdija Kutnar, 23. oktobra 2020, ki velja od 24. oziroma od 26. oktobra 2020, ter novega Sklepa o ukrepih za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19, ki velja od 30. oktobra 2020.

V prostorih UP PEF so lahko do nadaljnjega prisotne samo osebe, ki svojega dela ne morejo opravljati od doma. Navedeno pomeni, da je stavba UP PEF za vse ostale zaposlene in študente, razen določenih izjem, zaprta, izvajanje študijskega procesa pa prilagojeno na študij na daljavo, kot ste bili že seznanjeni.

Tako velja:

  • Vse pedagoške obveznosti se do preklica izvajajo na daljavo (velja tako za sedež UP PEF kot dislocirane enote).
  • V tem času odpadejo hospitacije in nastopi v vzgojno-izobraževalnih zavodih.
  • Govorilne ure, konzultacije in podobno potekajo preko elektronske pošte, telefonov ali drugih oblik spletnega komuniciranja in ne osebno.
  • Prav tako potekajo zgolj preko elektronske pošte ali po telefonu uradne ure Referata za študente in drugih služb Tajništva UP PEF.
  • Skupna visokošolska knjižnica UP FM in UP PEF je zaprta, z zaposlenimi se lahko komunicira preko elektronske pošte ali telefona.

Zaradi organizacije dela na daljavo vas prosimo, da se, v kolikor je to le mogoče, poslužujete kontaktiranja zaposlenih preko elektronske pošte, in se samo v primerih, ko to ni mogoče, poslužujete kotaktiranja s telefonskimi klici. 

Še vedno velja, da študentje sporočite okužbe ali odrejene karantene. V Študentskem informacijskem sistemu (ŠIS) izpolnite ustrezno izjavo.

O morebitnih spremembah boste sproti obveščeni preko spletne strani UP PEF, elektronskih sporočil (vpisnaštevilka@student.upr.si) ter socialnih omrežij.

 

Druge uporabne povezave

 

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino