POPRI - nacionalno tekmovanje v najboljši podjetniški ideji med mladimi

datum: 18.01.2021

kategorija: Obvestila za študente


Radi bi spomnili, da imajo le še mesec dni časa za pripravo in oddajo poslovnih modelov, ki služijo kot prijava na nacionalno tekmovanje POPRI.

Vkorakali smo že v 5. teden serije podjetniških video-vsebin POPRI Digital (https://popri.si/izobrazevanja/), katere služijo kot pomoč pri razvoju poslovne ideje in pripravi poslovnega modela. Morda pa bo mladim v navdih tudi video zmagovalne ustne predstavitve v 2020: Simathlon.

Sporočamo, da bo tudi letos bo v nagradnem skladu 30.000 EUR, novosti pa so sledeče:

  • dvema osebama iz študentske kategorije bomo omogočili tudi usposabljanje preko programa Erasmus za mlade podjetnike, v sodelujočih državah programa z namenom, da si pridobijo potrebne podjetniške kompetence, veščine in znanja za uspešnejši zagon in/ali vodenje lastnega podjetja.
  • prvič bomo organizirali mednarodno tekmovanje devetih držav Jadransko-jonske regije. Dogodek je del programa slovenskega predsedovanja EUSAIR (Strategija EU za Jadransko-jonsko regijo). Maja 2021 bodo tako po modelu »POPRI« v Portorožu tekmovali najboljši dijaki in študentje iz jadransko - jonske regije. 


POMEMBNI DATUMI:


9. 2. – Rok za prijavo
3. 3. in 4. 3. – Regijski predizbori
7. 4. – Nacionalno tekmovanje POPRI

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino